106led Zonne-Energie Licht Buiten Waterdicht Met Bewegingssensor Schijnwerper Afstandsbediening 3 Modi Voor Patio Garage Achtertuin

28,8931,02

SKU: 1005005209001948 Category:
Compare
  • Gebruik: HOLIDAY
  • Modelnummer: HW401
  • Dimmen mogelijk: Ja
  • Beveiligingsniveau: IP65
  • Stijl: Modern
  • Carrosseriemateriaal: ABS
  • Certificering: CCC,ce,FCC,ROHS,UL
  • Voltage: 5V
  • Zonnecellen: Lithium Batterij
  • Inclusief lampen: Ja
  • Voedingsbron: SOLAR
  • Merknaam: RxZoA
  • Oorsprong: Cn (Oorsprong)

Specificatie

Productgrootte:

140*110*50mm (lampenkap)

140*80mm (zonnepaneel)

Zonnepaneel: 5.5V 1.5w

Draadlengte: 5M

Lichtbron: 2835 * 106LED

Batterij: 18650/1800MA

Materiaal: ABS + PC

Kleurtemperatuur: 6500K

Waterdichte beoordeling: IP65.

Oplaadtijd: 4-6 uur

Lichtgevende tijd: 10-12 uur

Lichtbereik: ongeveer 25 vierkante meter

Kenmerken

Vergeleken met traditionele zonne-energie lichten, scheiden we het zonnepaneel van het hoofdlicht, wordt geleverd met 5m/ 16.5ft waterdichte kabel om het zonnepaneel op een zonnige plaats te installeren, die overdag meer stroom kan opslaan en’s nachts langer en helderder licht kan creëren.

【Hoogwaardige verlichtingschietoe-106 LED-zonnelampen met 120 ° detectie en verlichtingshoek, die meer verlichtingsgebied beslaat en superheldere verlichting biedt voor een groot gebied. Het creëert een heldere en veilige omgeving voor voorbijgangers, zelfs’s nachts.

【Bewegingssensor en lichtsensor’ Combinatie van lichtsensor en bewegingssensor. De nieuwe bewegingssensor kan mensen binnen een bereik van 3-5 meter detecteren. Wanneer de beweging wordt gedetecteerd, wordt het zonnelicht automatisch ingeschakeld; er wordt geen beweging gedetecteerd, deze wordt automatisch uitgeschakeld. Sluit eenvoudig de kabel tussen het zonnepaneel en het licht aan, er is geen extra installatie vereist.

【IP65 Rating�� Dit zonne-licht is gemaakt van hoogwaardig ABS, hittebestendig. Dit zonnelicht is professioneel IP65 beoordeeld, waterdicht en stofdicht, terwijl het zeer helder blijft, zelfs wanneer het lange tijd aan de buitenlucht wordt blootgesteld.

[Easy Installation] U kunt eenvoudig het zonne-licht op de muur monteren met de meegeleverde schroeven, geen bedrading nodig. De ideale montagehoogte is 1,8 tot 2,5 meter.

Beschrijving van de functie met drie modi

Knopschakelaar controleert drie modi van het werk, elke druk op om de volgende functies om de beurt te schakelen

1. Donker automatisch licht, 50% helderheid, niet door inductie, dageraad doven automatisch het licht.

2. Donker automatisch licht, 20% helderheid, mensen passeren 5-8 meter automatisch inductie licht 100%, mensen lopen ongeveer 20 seconden automatisch licht 20% helderheid.

3. de dag is donkere mensen passeren 5-8 meter automatisch licht, mensen lopen ongeveer 20 seconden automatisch uit.

Zorg ervoor dat u voor het eerste gebruik in detail leest:

1) Doe goed werk om het oppervlak van het licht te reinigen: de beschermende film op het oppervlak van het zonnelicht moet voor het eerste gebruik worden verwijderd, vlekken en schaduw zullen de efficiëntie van het zonnepaneel beïnvloeden;

2) in de zon voor meer dan 5 uur: lange afstand transport in donkere omgeving kan leiden tot uitputting van de macht, dus na ontvangst van de goederen, laat het zonnepaneel vóór gebruik meer dan 5 uur in de zon worden bestraald.

(3) geïnstalleerd in het zonlicht en geen lichtbron’s nachts: om de laadefficiëntie te garanderen, moet de installatie van zonne-energie worden geselecteerd in de richting van de richting naar het zuiden kantelen 30 graden, zonne-energie naar lichtgevoelige schakelaars worden over het algemeen automatisch’s nachts ingeschakeld, Kan niet worden geïnstalleerd in de zonne-energie lichten rond de plaats waar er een lichtbron, omdat deze bronnen van licht zal leiden tot de zonne-energie lichten lijken om automatisch te sluiten het fenomeen, van invloed op het normale gebruik van de zonne-energie lichten.

4) Doe het beste om het batterijpaneel te beschermen: vermijd harde of scherpe voorwerpen om het paneel van de zonnelichtbatterij te raken, wat resulteert in schade aan het zonnepaneel dat het gebruik beïnvloedt.

5) Dagelijks onderhoud: elke 2-3 maanden moet het oppervlak van het zonnepaneel reinigen, om ervoor te zorgen dat de oplaadefficiëntie van het zonnelicht het beste kan bereiken.

Modus 1

Dim-lichtmodus

Modus 2

Dim Light + Modus bewegingssensor

Modus 3

Modus bewegingssensor

Modus 4

SOS-modus

Het zonnelicht heeft zonwerper nodig om op te laden, en het licht licht overdag niet op

‘S Nachts, lichten aan en offautomatisch, met motiondetection-functie

Van ons

Separates DesignSunlight wordt niet geblokkeerd, efficiënt opladen, het wandlicht kan overal worden geïnstalleerd.

Andere

Geïntegreerd ontwerp

Het ontwerp uit één stuk kan gemakkelijk worden geblokkeerd door sunlighen kan nergens worden geïnstalleerd.

Hoge zonneconversie

Afgescheiden zonnepaneel met afneembare kabel van 16.4Ft

Voor gebruik binnenshuis en buitenshuisINTELLIGENTE INDUCTIE

120 ° grote hoek, breder bereik van bestraling

Lntelligente inductie

Wanneer de installatie 3 meter hoog is de inductieafstand is 3-5m

Lnduction van 120 °

Het licht diffundeert naar buiten, en themaximum bestralingsgebied is meer dan 30 vierkante meter

106 LED-kralen met hoog licht

Schakelen over 4 verlichtingsmodi

135 ° draaibare kop

Polysilicium Zonnepaneel

De klok rond klaar

Kan normaal werken in de koude winter of hete zomer

Instructies voor gebruik:

1-Eerste dingen eerst: na ontvangst van de goederen, gelieve eerst in de zon om de zonne-verlichting op te laden.

2-Over de verlichtingsmodus: beschrijving van de drie modi-functie Knopschakelaar bestuurt drie werkmodi, elke druk op om de volgende functies in turn1 te schakelen. Donker automatisch licht, 50% helderheid, niet door inductie, dageraad doven automatisch het light.2. Donker automatisch licht, 20% helderheid, mensen passeren 5-8 meter automatisch inductie licht 100%, mensen lopen ongeveer 20 seconden automatisch licht 20% brightness.3. De dag is donker mensen passeren 5-8 meter automatisch licht, mensen lopen ongeveer 20 seconden automatisch uit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “106led Zonne-Energie Licht Buiten Waterdicht Met Bewegingssensor Schijnwerper Afstandsbediening 3 Modi Voor Patio Garage Achtertuin”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
X
106led Zonne-Energie Licht Buiten Waterdicht Met Bewegingssensor Schijnwerper Afstandsbediening 3 Modi Voor Patio Garage Achtertuin
28,8931,02Select options